Art.Nr.:

Waeco Zijruitrollo rechts links Ducato model 2007

Waeco Zijruitrollo rechts links Ducato model 2007

BTW (21%)
Product uit assortiment

Waeco Zijruitrollo rechts links Ducato model 2007
logo-waeco-medium.jpg
In de rubriek Waeco vindt u de producten en prijzen van Waeco. Een selectie Waeco producten die u kunt kopen zoals een koelkast, koelbox, kooktoestel, airconditioning, grill, afzuigkap. Volledige fabrieksgarantie op de Waeco producten. Verzenden of afhalen is mogelijk.

Tips en advies

De gerelateerde producten in de rubrieken carrosserie en accessoires en onderdelen zijn voor u mogelijk ook interessant.

Contact

Heeft u een vraag. Neem contact met ons op per Email voor tips en advies over de Waeco Zijruitrollo rechts links Ducato model 2007.

Specificaties

Verduisteringssysteem voorruit, leverbaar als rollo of vouwstore (Duette-materiaal). Perfekte inkijkbescherming voorkomt ongewenste inkijk, verhoogt de warmteisolatie, snel ingebouwd, motagemateriaal incl. Beluchtingskieren in het dashboard worden niet geblokkeerd. Van buiten alugecoat, reduceert de hitteinwerking, isoleert tegen kou. Inkijkbescherming in de cabine en daardoor gelijktijdig inbraakbescherming. Rollouitvoering, van buiten alugecoat, van binnen stof, lichtgrijs. 37405+37406 zijn uit honingraatmateriaal.

betaal-logo-body.jpg