Art.Nr.:

Dashboard afwerking rozenhout donker VW T4

Dashboard afwerking rozenhout donker VW T4

BTW (21%)
Product uit assortiment

Dashboard afwerking rozenhout donker VW T4
logo-reimo-medium.jpg
In de rubriek Reimo vindt u de producten en prijzen van Reimo. Een selectie Reimo producten die u kunt kopen zoals camper accessoires, caravan accessoires, kampeer techniek, camper onderdelen, camperbouw. Volledige fabrieksgarantie op de Reimo producten. Verzenden of afhalen is mogelijk.

Tips en advies

De gerelateerde producten in de rubrieken carrosserie en accessoires en onderdelen zijn voor u mogelijk ook interessant.

Contact

Heeft u een vraag. Neem contact met ons op per Email voor tips en advies over de Dashboard afwerking rozenhout donker VW T4.

Specificaties

Edelhoutoptiek, materiaalsterkte 2,5mm met afgeronde kanten. Hoogglanseffekt - komt overeen met een tienvoudige laklaag. Buigzaam, krasvast en splintervrij. Zelfklevend - eenvoudige montage. Hitte- en koudebestendig. Geen beschadiging van de ondergrond. 5 jaar garantie - bij correcte montage. Kostenloze vervanging van een defekt deel in garantiegeval. Voor alle modellen, behalve in verbinding met achteraf ingebouwde navigatiesystemen, inclusief california en Multivan, ook bij extra beluchting in woonruimte of met airco.

betaal-logo-body.jpg